Η Piuma® απογειώνεται από το αεροδρόμιο Orio al Serio

Πολλαπλές επωνυμίες, ένας στόχος: προσφορά στους πελάτες μιας μοναδικής, ποιοτικής εμπειρίας. Προϊόντα και υλικά παραδοσιακά στατικά συγχωνεύονται σε ένα δυναμικό, εκλεπτυσμένο, χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η PIUMA®, μια εικόνα της λειτουργικότητας, της επιστήμης και της ομορφιάς, ξεπερνά τα όρια και ξεκινά μια συνεργασία με τη Via Veneto – Roma, ένα σημείο πώλησης αξεσουάρ που βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο του Μιλάνου Μπέργκαμο.

Απλά πρέπει να μπείτε στο κατάστημα για να παρατηρήσετε την πρωτοτυπία του. Ο σχεδιασμός και η ποιότητα των υλικών αξεσουάρ ταξιδιού βελτιώνονται και αναδεικνύονται.

Η καινοτομία, το στυλ και η αποκλειστικότητα περιμένουν όσους επιλέξουν τη Via Veneto – Roma. Το multibrand κατάστημα, εκτός από την πελατοκεντρική του προσέγγιση, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθεσία, για να δημιουργήσει έναν διεγερτικό, ενεργητικό, φιλόξενο, άνετο και δημιουργικό χώρο κοινής χρήσης.

Αυτοί και πολλοί άλλοι παράγοντες έκαναν την Piuma να αποφασίσει να είναι μέρος αυτού, συμβάλλοντας με μια πιο επιστημονική πινελιά, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και εκλεπτυσμένη.

Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο κόσμος των αξεσουάρ και της στοματικής φροντίδας;

Περάστε από το κατάστημα και μετατρέψτε τη μέρα σας σε κάτι απίστευτο, μη διστάσετε!

Η ευτυχία σας και κυρίως το χαμόγελό σας είναι πολύ σημαντικά για εμάς.