Αποστολή

Στέλνουμε μόνο στην Ελλάδα

 

Γενικά, η προετοιμασία και η αποστολή της παραγγελίας σας διαρκεί 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες, ενώ η παράδοση με τον courier μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό:

-Ελλάδα: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα email για να παρακολουθείτε το δέμα σας. ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της αποστολής σας είναι συνήθως διαθέσιμες εντός λίγων ωρών από τη λήψη του email.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουμε την παραγγελία σας γρήγορα.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που παρήγγειλα στο διαδίκτυο και να ζητήσω αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων;

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Κατά την επιστροφή, φυλάξτε το(α) είδος(α) στην αρχική συσκευασία, συνοδευόμενα από παρεχόμενα αξεσουάρ και έγγραφα, επισυνάπτοντας επίσης το έντυπο παράδοσης. Συνιστούμε να λαμβάνετε κάθε δυνατή προφύλαξη για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα του επιστρεφόμενου προϊόντος.
Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση μη επιστραφών, κατεστραμμένων, ημιτελών, κατεστραμμένων, φθαρμένων, λερωμένων αντικειμένων. Επίσης, εάν το επιστρεφόμενο προϊόν βρίσκεται σε συνθήκες που θα μπορούσαν εύλογα να υποδηλώνουν την προηγούμενη χρήση του, δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση. Το ίδιο θα συμβεί και με ένα σφραγισμένο αντικείμενο που ανοίγει μετά την παράδοση, για λόγους υγιεινής ή προστασίας της υγείας.